Bomen voor een voedselbos

Home » Bomen voedselbos

Ben je op zoek daar de ideale bomen voor jouw voedselbos? Je vindt ze bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke. Bij onze kwekerij vind je verschillende bomen en unieke varianten die heerlijke noten geven. Je koopt bij ons jonge bomen, omdat deze makkelijker te vervoeren zijn dan volwassen bomen. De volwassen varianten kunnen namelijk een hoogte van twintig meter bereiken!

Deze bomen zijn ideaal voor jouw voedselbos

Wanneer je een voedselbos wilt starten, is het belangrijk om veel verschillende bomen te planten. Je vindt bij onze notenboomkwekerij verschillende bomen die geschikt zijn voor een voedselbos. Kies bijvoorbeeld een van onze mooie walnotenbomen. Deze bomen komen doorgaans uit drogere klimaten, maar ze doen het ook erg goed in het natte Nederlandse klimaat. Bovendien kan je walnoten op veel verschillende manieren eten. Onze walnoten zijn vol van smaak en dus heerlijk om los te eten, maar je kan ze ook gemakkelijk in diverse recepten verwerken.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Ontdek ons brede aanbod aan bomen

Kom langs bij onze kwekerij en kies de mooiste bomen voor jouw voedselbos. Wil je meer weten over onze verschillende bomen of ben je op zoek naar professioneel advies over het aanleggen van een bos? Neem gerust contact met ons op en bel ons via 0113-561219. We denken graag met je mee en vinden de beste bomen voor jouw bos. 

Kwekerij Westhof