Een bos aanleggen

Home » Bos aanleggen

Wil je graag een bos aanleggen in je eigen tuin? Dat kan met de bomen en struiken van Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke. Met onze bomen creëer je niet alleen een rustgevende omgeving in je tuin, maar geniet je ook van heerlijke noten. Je koopt onze bomen als jonge bomen, maar in de juiste omstandigheden kunnen ze tot wel twintig meter hoog worden! In ons brede assortiment vind je altijd een variant die bij jouw tuin past.

Je kan gemakkelijk een bos aanleggen met onze mooie bomen

Bij onze notenboomkwekerij vind je diverse bomen waarmee je een mooi bos aanlegt. Je kan bijvoorbeeld een mooie walnotenboom kopen. Deze bomen zijn een goede keuze wanneer je een bos wilt aanleggen in jouw tuin. Deze bomen doen het namelijk goed in ons Nederlandse klimaat, en je profiteert bovendien van heerlijke walnoten! Dit zijn dan ook ideale bomen voor een voedselbos. Ben je op zoek naar kleinere planten voor jouw voedselbos? Dan zijn onze hazelaars ook erg geschikt. Deze planten geven ook heerlijke noten maar hebben minder ruimte nodig dan onze grote bomen.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Vraag onze experts om professioneel advies

Wil je een bos aanleggen in je eigen tuin maar weet je niet hoe je dit het beste aan kan pakken? Vraag de experts van onze kwekerij gerust om advies. Wij denken graag met je mee en gaan op zoek naar de beste varianten voor de omstandigheden in jouw tuin. Je kan bij ons ook terecht voor professionele verzorging van jouw bomen. Schakel onze hulp bijvoorbeeld in om jouw bomen te snoeien. Informeer naar onze verschillende diensten en stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Kwekerij Westhof