Broadview walnoot ‘s-Heer Abtskerke

Home » Broadview walnoot

Een Broadview walnoot boom heeft een wat compactere groei. De boom groeit niet te snel en heeft een mooi compacte kroon. De belangrijkste eigenschap van deze walnootsoort is dat de boom het heel goed doet in ons klimaat. De boom komt van oorsprong uit Canada en is vernoemd naar het dorpje Broadview, waar de eerste bomen van deze soort gevonden werden.

De Broadview walnoot voor de tuin of voor het bedrijf

Wil je een mooie, compacte boom in de tuin laten plaatsen? Vanuit onze kwekerij (Kwekerij Westhof) in ‘s-Heer Abtskerke leveren wij jonge bomen met een mooie afmeting. De noten van deze walnootsoort zijn langwerpig van vorm en eenvoudig te openen. De noten zelf zijn bijzonder smaakvol en de boom heeft een hoge opbrengst. Zo is deze boom perfect geschikt voor zowel de particulier als het bedrijf.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

De zorg voor een walnotenboom

Onze service gaat veel verder dan alleen de verkoop van de Broadview walnoot of van andere soorten walnoten. Wij nemen ook graag de nazorg voor de bomen op ons. Zo kunnen wij desgewenst de boom voor je snoeien wanneer dat nodig is. Uiteraard kun je tevens bij ons terecht met alle mogelijke vragen over de zorg voor de boom. Wij bieden een breed aanbod aan hoogwaardige walnootbomen en laanbomen vanuit Kwekerij Westhof. Tevens leveren wij producten zoals walnootolie aan het bedrijf en aan de particulier. Wil je een Broadview walnoot in de tuin planten? Bij onze kwekerij kun je terecht voor een goed advies en een perfect gezonde boom. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en bel naar 0113-561219.