Broadview walnoot ‘s-Heer Abtskerke

Home » Broadview walnoot

Een Broadview-walnoot groeit langzaam, maar ziet er prachtig uit. De boom groeit niet te snel en heeft een mooie, compacte kroon. De belangrijkste eigenschap van deze walnootsoort is dat de boom het heel goed doet in ons klimaat. De boom komt van oorsprong uit Canada en is vernoemd naar het dorpje Broadview, waar de eerste bomen van deze soort geteeld werden.

De Broadview-walnoot voor de tuin of voor het bedrijf

Wil je een mooie, compacte walnootboom in de tuin laten plaatsen? Vanuit ons bedrijf in ’s Heer Abtskerke, nabij Goes, leveren wij jonge bomen met een mooie afmeting. De noten van deze walnootsoort zijn langwerpig van vorm en eenvoudig te openen. De noten zelf zijn bijzonder smaakvol en de boom heeft een hoge opbrengst. Zo is deze boom perfect geschikt voor zowel de particulier als het bedrijf. Wil je walnotenbomen kopen voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij voor een passende offerte. Je weet zo precies wat de kosten van de walnotenbomen zijn en je krijgt een goed beeld van ons ruime aanbod. Hierdoor zul je altijd de juiste walnotenboom aanschaffen. De specialisten van onze kwekerij geven je hierbij natuurlijk graag persoonlijk advies.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

De zorg voor een walnotenboom

Onze service gaat veel verder dan alleen de verkoop van de Broadview-walnoot of van andere soorten walnoten; wij nemen ook graag de nazorg voor de bomen op ons. Zo snoeien wij desgewenst de boom voor je wanneer dat nodig is. Uiteraard kun je tevens bij ons terecht met alle mogelijke vragen over de zorg voor de boom. Wij bieden een breed aanbod aan hoogwaardige walnootbomen en laanbomen vanuit Kwekerij Westhof. Tevens leveren wij producten – zoals walnootolie – aan bedrijven en particulieren. Wil je een Broadview-walnoot in de tuin planten? Bij onze kwekerij kun je terecht voor goed advies en een perfect gezonde boom. Heb je nog vragen over onze producten, zoals onze walnotenlikeur? Neem gerust contact met ons op en bel naar 0113-561219.