De Broadview-walnoot

Home » Broadview walnoot

Een Broadview-walnoot groeit langzaam, maar ziet er prachtig uit. De boom heeft een mooie, compacte kroon en je koopt deze walnoot gemakkelijk bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke. Je plant deze boom gerust in jouw tuin, want hij doet het erg goed in het Nederlandse klimaat. De boom komt van oorsprong uit Canada en is vernoemd naar het dorpje Broadview, waar de eerste bomen van deze walnootsoort geteeld werden.

De Broadview-walnoot in jouw tuin planten

Ben je op zoek naar een mooie, compacte boom voor jouw tuin? Je vind bij ons prachtige walnotenbomen van verschillende afmetingen. De noten van deze walnootsoort zijn langwerpig van vorm en eenvoudig te openen. De noten zelf zijn bijzonder smaakvol en de boom heeft een hoge opbrengst. Deze bomen zijn dus uitermate geschikt wanneer u een voedselbos wilt starten. Zo is de Broadview-walnoot perfect geschikt voor zowel de particulier als het bedrijf. De specialisten van onze notenboomkwekerij geven je hierbij natuurlijk graag persoonlijk advies. Onze service gaat veel verder dan alleen de verkoop van de Broadview-walnoot of van andere soorten walnoten; wij nemen ook graag de nazorg voor de bomen op ons. Zo snoeien wij desgewenst de boom voor je wanneer dat nodig is. Je kan bij ons ook terecht voor verschillende producten omtrent walnoten, zoals heerlijke walnotenlikeur.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Vraag ons gerust om meer informatie en verzorgingstips

Stel ons jouw vragen over onze bomen of vraag onze experts om professioneel advies over de zorg voor jouw boom. Wil je een Broadview-walnoot in de tuin planten? Bij onze kwekerij kun je terecht voor goed advies en een perfect gezonde boom. Heb je nog vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op en bel naar 0113-561219.

Kwekerij Westhof