Geniet van onze lekkere walnotenlikeur

Home » Walnotenlikeur

Wanneer je de lekkerste gerechten hebt gemaakt met onze walnoten of hazelnoten, dan sluit je je gezellige diner met familie en vrienden met onze heerlijke walnotenlikeur. Er is genoeg voor iedereen, want de lekkere likeur wordt verkocht in flesjes van 200 millimeter. De likeur heeft een lekker bitterzoete smaak, waardoor de likeur een zeer toegankelijke smaak heeft, die iedereen lekker zal vinden.

Maak van onze walnoten zelf de lekkerste walnotenlikeur

Wist je dat walnotenlikeur ook heel eenvoudig zelf te maken is? Je doet dit uitstekend met onze lekkere verse walnoten. Het voordeel hiervan is dat je zelf kiest met welke walnoten je dit doet. Kies bijvoorbeeld voor de Bucanneer-walnoot, die een diepe, aardse smaak heeft en de likeur ook een stevige smaak geeft. Voordat je walnotenlikeur kunt maken, moet je de walnoten natuurlijk eerst oogsten. Dit gaat het makkelijkst met een zogenaamde walnotenrol, waarmee je de walnoten eenvoudig van de grond raapt, zonder te hoeven bukken.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Bezoek onze kwekerij om te proeven

Ben je benieuwd geworden naar onze likeur, of wil je weten met welke walnoten je het best zelf likeur kunt maken? Kom dan eens proeven op onze kwekerij in ’s Heer Abtskerke, in de buurt van Goes. Heb je van tevoren nog vragen? Bel dan naar 0113-561219.