Onze walnotenlikeur

Home » Walnotenlikeur

Wanneer je de lekkerste gerechten hebt gemaakt met onze walnoten of hazelnoten, dan sluit je je gezellige diner af met de walnotenlikeur van Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke. Er is genoeg voor iedereen, want je koopt de lekkere likeur in flesjes van 200 milliliter. De likeur heeft een lekker bitterzoete smaak, waardoor de likeur een zeer toegankelijke smaak heeft die iedereen lekker zal vinden.

Met onze walnoten maak je zelf de lekkerste walnotenlikeur

Wist je dat walnotenlikeur ook heel eenvoudig zelf te maken is? Je doet dit uitstekend met de walnoten die je in eigen tuin verbouwt met de bomen van onze walnotenboomkwekerij. Het voordeel hiervan is dat je zelf kiest met welke walnoten je dit doet. Kies bijvoorbeeld voor de Bucanneer-walnoot, die een diepe, aardse smaak heeft en de likeur ook een stevige smaak geeft. Voordat je walnotenlikeur kunt maken, moet je de walnoten natuurlijk eerst oogsten. Dit gaat het makkelijkst met een zogenaamde walnotenrol, waarmee je de walnoten eenvoudig van de grond raapt, zonder te hoeven bukken. Voor deze handige rol en andere hulpmiddelen kan je ook bij ons terecht.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Kom langs bij onze kwekerij

Ben je benieuwd geworden naar onze likeur, of wil je weten met welke walnoten je het best zelf likeur kunt maken? Ben je benieuwd naar onze walnotenlikeur of wil je een walnotenboom kopen om zelf likeur te maken? Breng dan een bezoek aan onze kwekerij in Zeeland. Heb je van tevoren al vragen? Laat het ons gerust weten via ons contactformulier of bel ons via 0113-561219

Kwekerij Westhof