De Buccaneer-walnoot

Home » Buccaneer walnoot

De Buccaneer-walnoot is een perfecte walnotenboom voor de particulier of voor beplanting bij het bedrijf. Ben je op zoek naar walnoten die zelfbestuivend zijn, een goede groei hebben en een prachtige toevoeging zijn aan jouw tuin? Dan is deze mooie boom zeker iets voor jou en jouw tuin. Je vindt een mooi exemplaar bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke.

De kenmerken van de Buccaneer-walnoot

De Bucanneer-walnoot heef verschillende unieke kenmerken die deze mooie walnootboom geschikt maken voor verschillende tuinen. De boom is zelfbestuivend en hoeft dus niet bij soortgenoten in de buurt geplant te worden. Bovendien heeft deze boom een mooie opbrengst aan walnoten. Uiteraard is dit mede afhankelijk van de omstandigheden van het groeiseizoen. Ook wanneer je de Buccaneer-walnoot wilt plaatsen bij een groep andere walnootbomen kun je rekenen op een goede oogst. De noten zijn eenvoudig te openen en hebben een goede, volle smaak. De noten kunnen na het drogen uit de hand gegeten worden, gecombineerd worden met honing of gebruikt worden voor het persen van heerlijke walnootolie. Deze soort is dus een goede keuze wanneer je op zoek bent naar bomen voor een voedselbos. Onze Buccaneer-bomen zijn afkomstig uit het dorp Neer in Limburg. Je koopt dus sterke bomen van eigen bodem!

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Koop onze bomen en profiteer van professionele verzorging

Selecteer een van onze prachtige bomen en profiteer van professioneel advies na jouw aankoop. Ook kunnen wij de snoei van jouw Buccaneer-walnoot verzorgen. Bekijk ook zeker onze Juglans Regia walnotenbomen of onze mooie hazelaars! Voor vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 0113-561219.

Kwekerij Westhof