Buccaneer walnoot ‘s-Heer Abtskerke

Home » Buccaneer walnoot

De Buccaneer walnoot is een perfecte walnotenboom voor de particulier of voor beplanting bij het bedrijf. Kies je voor walnoten die zelfbestuivend zijn, een goede groei hebben en een echte toevoeging zijn aan jouw tuin, boerenbedrijf of overheidsland? Dan raden we je zeker aan om de aanschaf van dit type walnotenboom te overwegen.

De kenmerken van de Buccaneer walnoot

De Bucanneer walnoot die wij bieden heeft een aantal handige kenmerken. Zo kun je deze boom als enige in zijn soort plaatsen. De boom is zelfbestuivend en heeft een mooie opbrengst aan walnoten. Uiteraard is dit mede afhankelijk van de omstandigheden van het groeiseizoen. Ook wanneer je de Buccaneer wilt plaatsen bij een groep andere walnootbomen kun je rekenen op een goede oogst. De noten zijn eenvoudig te openen en hebben een goede, volle smaak. Onze Buccaneer bomen zijn afkomstig uit het dorp Neer in Limburg. Sterke bomen van eigen bodem dus!

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

De veelzijdige walnoot

Wil je een leuke notenboom in de tuin? Dan is een Buccaneer walnoot een perfecte optie. De noten kunnen na het drogen uit de hand gegeten worden, gecombineerd worden met honing of gebruikt worden voor het persen van walnootolie. Ook een pesto van walnoten is heerlijk! De noten kunnen worden geraapt aan het einde van het groeiseizoen.

De groei van de Buccaneer walnoot

Dankzij de snelle groei in steile takken van de Buccaneer heeft de boom een mooie, volle kroon. Indien gewenst staan we je na de aankoop van de boom bij met advies. Ook kunnen wij de snoei verzorgen. We nemen je graag alle zorgen uit handen. Jouw Buccaneer walnoot koop je bij Kwekerij Westhof. Wij bieden sterke eigen bomen die een hoogte kunnen bereiken van 4 tot en met 20 meter. Bekijk ook zeker onze Juglans Regia walnotenbomen of de hazelaars! Voor vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 0113-561219.