Eetbare gewassen planten

Home » Eetbare gewassen planten

Bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke vind je verschillende eetbare gewassen die je in iedere tuin kan planten. Wil je altijd een voorraad aan walnoten en hazelnoten bij de hand hebben? Met een mooie boom of struik in jouw tuin is dat zeker mogelijk. Onze bomen zien er niet alleen prachtig uit in jouw tuin, maar geven ook heerlijke vruchten die je uit de hand kan eten of een lekkere toevoeging zijn aan verschillende gerechten.

Bij ons vind je heerlijke eetbare gewassen om in jouw tuin te planten

Heb je altijd al gedroomd van koken met eetbare vruchten van gewassen en planten uit je eigen tuin? Of wil je graag een voedselbos starten waar allerlei notenbomen en struiken samen kunnen groeien? Het kan allemaal met de verschillende bomen van onze notenboomkwekerij. Je kan bijvoorbeeld een van onze walnotenbomen kopen zodat je jaar op jaar geniet van verse walnoten. Deze walnoten zijn niet alleen lekker en vol van smaak op zichzelf, maar je kan ze ook toevoegen aan verschillende heerlijke gerechten. Je voegt ze bijvoorbeeld toe aan een salade voor extra textuur en gezonde vetten.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Ontdek de smaken in ons aanbod

Wil jij ook eetbare gewassen in jouw tuin planten of ben je op zoek naar planten voor een voedselbos? Je vindt verschillende heerlijke varianten van walnoten en hazelnoten in ons uitgebreide assortiment. Weet je niet welke gewassen het beste bij jouw tuin passen? Stuur ons een bericht via ons contactformulier en vraag ons om professioneel advies.

Kwekerij Westhof