Walnotenboom kopen in regio Zuid-Beveland, Zeeland

Home » Walnotenboom kopen

Wil je een walnotenboom kopen om te genieten van verse walnoten uit eigen tuin? Vanuit onze Kwekerij Westhof leveren we jonge bomen die een hoogte kunnen bereiken van 4 tot en met 20 meter. Deze bomen kunnen wij wanneer dat nodig is voor je snoeien.

Een walnotenboom kopen voor je eigen tuin of voor het bedrijf bij ons in Zuid-Beveland, Zeeland

Wat betreft een walnotenboom kopen voor de tuin of voor het bedrijf heb je de keuze uit een groot aantal soorten noten, elk met een eigen smaak. Uiteraard hebben verschillende soorten bomen ook hun eigen vereisten wat betreft de grondsoort, zonlicht en andere groeivoorwaarden. Wij kunnen je hier goed in adviseren. Ook wanneer je een kleinere tuin tot je beschikking hebt kun je nog steeds een goede notenboom met een mooie opbrengst kopen.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Walnoten verkopen

Wil je een notenboom kopen om de verse walnoten zelf te verwerken of te verkopen? Dan wil je een resistente boom met een goede opbrengst aan noten. Binnen ons zeer uitgebreide assortiment vinden we de boomsoort die perfect geschikt is voor jouw terrein of tuin. Neem gerust contact op voor informatie over de zorg voor de bomen. Indien gewenst adviseren wij u ook over de manier waarop u de boom het beste kunt planten.

Volledige ontzorging

Na het notenboom kopen kunnen wij een uitstekende nazorg bieden. Zo kun je altijd bij ons terecht met vragen over jouw bomen. In het snoeiseizoen of wanneer je problemen ervaart kun je altijd bij ons terecht. Zo geniet je zonder zorgen van de bomen. Wil je een walnotenboom kopen bij ons bedrijf in Zuid-Beveland, Zeeland? Zoals de Broadview, Buccaneer of de Juglans Regia? Neem contact op met onze kwekerij en bel naar 0113-561219. We vertellen je graag meer over onze prachtige walnotenbomen.