Walnotenboom kopen in regio Zuid-Beveland, Zeeland

Home » Walnotenboom kopen

Wil je een walnotenboom kopen om te genieten van verse walnoten uit eigen tuin? Kwekerij Westhof levert jonge bomen die een hoogte kunnen bereiken van vier tot en met twintig meter. Deze snoeien wij desgewenst voor je.

Een walnotenboom kopen voor je eigen tuin of voor het bedrijf

Wat betreft een walnotenboom kopen voor de tuin of voor het bedrijf, heb je de keuze uit een groot aantal soorten noten, elk met een eigen smaak. Uiteraard hebben verschillende soorten bomen ook hun eigen vereisten wat betreft de grondsoort, zonlicht en andere groeivoorwaarden. Wij adviseren je hier goed in. Ook wanneer je een kleinere tuin tot je beschikking hebt, kun je nog steeds een goede walnotenboom of andere notenboom met een mooie opbrengst kopen.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Walnoten verkopen

Wil je een notenboom kopen om de verse walnoten zelf te gebruiken of te verkopen? Dan wil je een sterke boom met een goede opbrengst aan noten. Binnen ons zeer uitgebreide assortiment vinden we de boomsoort die perfect geschikt is voor jouw terrein of tuin. Indien gewenst, adviseren wij je ook over de manier waarop u de notenboom het beste kunt planten na het kopen.

Volledige ontzorging

Na het kopen van een notenboom, bieden wij uitstekende nazorg. Wij beantwoorden alle vragen over de bomen. In het snoeiseizoen of wanneer je problemen ervaart kun je altijd bij ons terecht. Zo geniet je zonder zorgen van de bomen. Wil je een walnotenboom kopen bij ons bedrijf in ’s Heer Abtskerke, nabij Goes, zoals de Broadview, Buccaneer of de Juglans Regia? Neem dan contact op met onze kwekerij door te bellen naar 0113-561219. We vertellen je graag meer over onze prachtige walnotenbomen.