De lekkerste hazelnoot vind je bij onze kwekerij

Home » Hazelnoot kwekerij

Veel producten worden gemaakt met hazelnoot, en hazelnoten uit eigen tuin zijn het lekkerst, dus kom langs bij onze kwekerij, Kwekerij Westho. Wij zijn gevestigd in ’s Heer Abtskerke, niet ver van het Zeeuwse Goes. Je vindt hier vooral ook walnoten en tevens aanverwante producten, zoals een walnotenrol, waarbij je de walnoten eenvoudig van de grond raapt bij de oogst.

Kies uit diverse soorten hazelnoot bij onze kwekerij

Je vindt bij onze kwekerij diverse soorten noten. Dit zijn bekende soorten, maar je kunt ook bij ons terecht voor bijzondere soorten, zoals de heerlijke Italiaanse variant Tonda di Giffoni. Deze grote hazelnoten zijn rijk van smaak, en zijn eenvoudig te verwerken in veel verschillende gerechten en toetjes. Dat geldt overigens ook voor onze vele soorten walnoten, zoals de Buccanneer, de Broadview en de Juglans Regia. Zo kies je de lekkerste hazelnoten en walnoten voor in jouw specialiteit.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Bezoek onze kwekerij

Hou je ook zo van de hazelnoot, of van andere notensoorten zoals de walnoot, bezoek dan zeker eens onze kwekerij, waar je ook diverse soorten hazelnoot vindt, zowel bomen als kant-en-klare noten. Hier staan onze medewerkers graag voor je klaar om je te helpen met het kiezen voor de beste notensoort in jouw geval. Heb je vooraf vragen? Bel dan naar 0113-561219.