Dé Italiaanse hazelnoot: de Tonda di Giffoni

Home » Hazelnoot Tonda di Giffoni kopen

Hazelnoot wordt verwerkt in veel verschillende gerechten en voedingsmiddelen, en het is belangrijk om noten van hoge kwaliteit, zoals de Tonda di Giffoni te kopen. Dit kan bij Kwekerij Westhof te ’s Heer Abtskerke, nabij Goes, waar je veel verschillende soorten walnootbomen en walnoten vindt.

Dit kenmerkt de hazelnoot Tonda di Giffoni die je hier kunt kopen

De Tonda di Giffoni-hazelnoot is rijk van smaak, en doet het goed in het steeds droger wordende klimaat. Ook in het Nederlandse klimaat doen deze hazelnootstruiken en onze andere producten het goed. Het kopen van de hazelnoot Tonda di Giffoni bij Kwekerij Westhof is dus een goed idee. Dan geniet je van de smaakvolle hazelnoten, die extra groot zijn. De hazelnootstruiken zijn slechts dertig tot vijftig centimeter hoog, waardoor ze passen in iedere tuin. Zeker ook omdat de struiken passen in een pot met een potmaat van twaalf centimeter, en de struiken niet erg woekeren.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Bezoek onze kwekerij om alle notenbomen te bekijken

Heb je interesse om een mooie hazelnotenstruik te kopen? Of kies je voor een van onze walnotenbomen, zoals de Buccaneer-walnoot of de Juglans Regia te kopen? Het kan bij onze kwekerij. Dus kom langs, of neem contact met ons op bij vragen. Bel hiervoor naar 0113-561219.