Dé Italiaanse hazelnoot: de Tonda di Giffoni

Home » Hazelnoot Tonda di Giffoni kopen

Hazelnoot wordt verwerkt in veel verschillende gerechten en het is belangrijk om noten van hoge kwaliteit, zoals de Tonda di Giffoni, te kopen. Dit kan bij Kwekerij Westhof te ’s-Heer Abtskerke, waar je veel verschillende soorten noten vindt. Heb je op zoek naar notenbomen om heerlijke noten uit eigen tuin te eten? Je vindt ze bij onze ervaren kwekerij.

Dit kenmerkt de hazelnoot Tonda di Giffoni die je bij ons kan kopen

De Tonda di Giffoni-hazelnoot is rijk van smaak, en doet het goed in droge klimaten. Ook in het Nederlandse klimaat doen deze hazelnootstruiken het goed. Het kopen van de hazelnoot Tonda di Giffoni is dus een goed idee. Dan geniet je van de smaakvolle hazelnoten, die extra groot zijn. Wanneer je deze hazelnootstruik koopt, geniet je van grote en smaakvolle noten. Deze struiken zijn dus erg geschikt als planten voor een voedselbos. De struiken van deze hazelnootvariant zijn slechts dertig tot vijftig centimeter hoog, waardoor ze passen in iedere tuin.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Bezoek onze kwekerij om alle notenbomen te bekijken

Wil je een mooie hazelnoot van de Tonda di Giffoni-variant kopen? Of heb je interesse in een andere boom of struik van onze notenboomkwekerij? Kom dan gerust langs bij onze kwekerij om onze verschillende bomen te bekijken en koop de ideale toevoeging aan jouw tuin. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0113-561219.

Kwekerij Westhof