Hazelaar kopen ‘s-Heer Abtskerke

Home » Hazelaar kopen

Wil je een hazelaar kopen in ‘s-Heer Abtskerke voor in de tuin? Met een mooie hazelaar struik in de tuin heb je voor lange tijd niet alleen een prachtige groene struik in de tuin. De hazelnoten die je aan het einde van het groeiseizoen kunt plukken of rapen, zijn bijzonder smaakvol. Je kunt de noten drogen, kraken en uit de hand eten. Verder kunnen hazelnoten op veel manieren in gerechten worden verwerkt.

Een hazelaar kopen voor in de tuin

De hazelaar of hazelnoot is een prachtige struik die vooral in de breedte groeit. Wil je op een natuurlijke manier zorgen voor een groene opvulling van een lege plak in de tuin? Dan is de keuze voor een hazelnootstruik snel gemaakt. Combineer een hazelnoot bijvoorbeeld met een (eventueel kleinere) walnootboom in een moestuin of een cottage garden. Wij leveren beide soorten planten vanuit eigen kweek.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

De decoratieve hazelnoot

De hazelaar is een struik die meer in de breedte dan in de hoogte groeit. Vanwege dit feit is een hazelnoot zelfs leuk voor een tuin van een gezin met kinderen. De struik bloeit tussen januari en april en begint daarna al snel met het ontwikkelen van de vruchten oftewel de noten. Wij leveren de beste kwaliteit hazelaar voor het bedrijf of voor de particulier. Desgewenst kunnen wij tevens de nazorg, bijvoorbeeld de snoei, van de struik verzorgen. Om een hazelaar van Nederlandse afkomst van de hoogste kwaliteit te kopen ben je van harte welkom bij onze kwekerij. Wij kunnen een volwassen struik leveren en planten. Wil je een hazelaar kopen in volwassen staat? Of liever kiezen voor een kleine struik die handig is in iedere tuin? Bekijk ons aanbod. We vertellen je graag meer over de soorten en wat er komt kijken bij het planten van een hazelnoot. Heb je vragen over de hazelaars die je bij ons kunt kopen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0113-561219.