Hazelaar kopen ‘s-Heer Abtskerke

Home » Hazelaar kopen

Wil je een hazelaar of hazelnootstruik kopen voor in de tuin? Met een mooie hazelaar, die er ook is als struik in de tuin, heb je voor lange tijd een prachtige groene struik in de tuin. Je hoeft dus niet steeds een nieuwe te kopen. De hazelnoten die je aan het einde van het groeiseizoen kunt plukken of rapen, zijn bijzonder smaakvol. Je kunt de noten drogen, kraken en uit de hand eten. Verder kunnen hazelnoten op veel manieren in gerechten worden verwerkt.

Een hazelaar kopen voor in de tuin

De hazelaar of hazelnoot is een prachtige struik die vooral in de breedte groeit. Wil je op een natuurlijke manier zorgen voor een groene opvulling van een lege plak in de tuin? Dan is de keuze voor het kopen een hazelnootstruik snel gemaakt. Combineer een hazelnoot bijvoorbeeld met een (eventueel kleinere) walnootboom in een moestuin of een cottage garden. Wij leveren walnootbomen en hazelnootstruiken vanuit eigen kweek.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

De decoratieve hazelnootstruik kopen

De hazelaar is een hazelnootstruik die meer in de breedte dan in de hoogte groeit, zodat het kopen ervan vooral aan te raden is als je een grote tuin hebt. Hierdoor is een hazelnootstruik of hazelaar zelfs leuk voor een tuin van een gezin met kinderen, die deze struik dan ook vaak kopen. De struik bloeit tussen januari en april en begint daarna al snel met het ontwikkelen van de vruchten oftewel de noten. Wij leveren de beste kwaliteit hazelaar voor het bedrijf of voor de particulier. Desgewenst kunnen wij tevens de nazorg, bijvoorbeeld de snoei, van de struik verzorgen.

Ontdek ons ruime aanbod door langs te komen bij onze kwekerij

Om een hazelaar van Nederlandse afkomst van de hoogste kwaliteit te kopen, ben je van harte welkom bij onze kwekerij te ’s Heer Abtskerke, nabij Goes. Wij leveren een hoogwaardige struik, die we ook graag vakkundig voor je planten. Wil je een hazelaar kopen in volwassen staat? Of liever kiezen voor een kleine struik die past is in iedere tuin? Bekijk ons aanbod. We vertellen je graag meer over de soorten en over wat er komt kijken bij het planten van een hazelnoot. Heb je vragen over de hazelaars die je bij ons kunt kopen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0113-561219.