Een hazelaar kopen

Home » Hazelaar kopen

Wil je een hazelaar of hazelnootstruik kopen voor in jouw tuin? Met een mooie hazelaar, die je ook kunt kopen als struik, heb je voor lange tijd een prachtige groene plant in de tuin. De noten die je van deze boom of struik plukt, zijn bijzonder smaakvol. Je kan de noten drogen, kraken en uit de hand eten. Deze heerlijke noten zijn heerlijk te verwerken in verschillende gerechten. Je koopt deze mooie struik bij Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke.

Een hazelaar kopen voor in de tuin

De hazelaar of hazelnoot is een prachtige struik die vooral in de breedte groeit. Wil je op een natuurlijke manier zorgen voor een groene opvulling van een lege plek in de tuin? Dan is een hazelaar of hazelnootstruik kopen een uitstekende keuze. Zorg bijvoorbeeld voor meer variatie door een (eventueel kleinere) walnotenboom te kopen en deze te combineren met een hazelaar in jouw moestuin of cottage garden. Bovendien kan je bij onze notenboomkwekerij gemakkelijk terecht voor interessante hazelnootvarianten. Je kiest bijvoorbeeld voor de Tonda di Giffoni hazelnoot.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

De decoratieve hazelnootstruik kopen

Omdat een hazelaar vooral in de breedte groeit, is het aan te raden om deze hazelnootstruik te kopen als je een grote tuin hebt. Hierdoor is een hazelnootstruik of hazelaar zelfs leuk voor een tuin van een gezin met kinderen, die deze struik dan ook vaak kopen. De struik bloeit tussen januari en april en begint daarna al snel met het ontwikkelen van de vruchten oftewel de noten. Deze noten zijn gemakkelijk te plukken en heerlijk om te eten. Daarom is een hazelaar ook een goede struik wanneer je een voedselbos wilt starten.

Ontdek ons ruime aanbod door langs te komen bij onze kwekerij

Om een hazelaar van Nederlandse afkomst van de hoogste kwaliteit te kopen, ben je van harte welkom bij onze hazelnootkwekerij. Wij leveren een hoogwaardige struik, die we ook graag vakkundig voor je planten. Wil je een volwassen hazelaar kopen? Bekijk ons aanbod. We vertellen je graag meer over de soorten en over wat er komt kijken bij het planten van een hazelnoot. Heb je vragen over de hazelaars die je bij ons kunt kopen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0113-561219 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Kwekerij Westhof