Een gezonde notenboom van onze kwekerij

Home » Notenboom kwekerij

Droom je al jarenlang van een notenboom in de tuin, en wil je deze kopen bij een hoogwaardige kwekerij? Kom dan langs bij Kwekerij Westhof in ’s Heer Abtskerke, nabij Goes. Je vindt hier een notenboom met diverse soorten hoogwaardige noten. Dit zijn vaak walnoten, maar ook hazelnootstruiken vind je in onze kwekerij. Ontdek ook onze aanverwante producten, zoals heerlijke walnotenlikeur en de walnotenrol, waarmee je de rijpe walnoten van de grond raapt zonder te bukken.

Deze soorten notenboom vind je in onze kwekerij

Kwekerij Westhof heeft een ruim aanbod aan diverse soorten walnotenbomen. Denk hierbij aan de Broadview-walnoot of de Bucanneer. Zo vind je bij onze kwekerij een notenboom voor iedere smaak, en zijn er walnoten passend bij ieder gerecht. Probeer ook eens onze unieke walnotenlikeur, die heerlijk is ter afsluiting van een gezellig diner met familie en vrienden. Ben je een groot liefhebber van walnoten of hazelnoten? Breng dan zeker eens een bezoek aan onze kwekerij, waar je zeker een notenboom vindt die past bij je smaak.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Kom langs bij onze kwekerij

Wil je een mooie notenboom in je tuin laten plaatsen, dan ben je van harte welkom in onze kwekerij. We geven je dan graag persoonlijk advies, waarbij we natuurlijk rekening houden met je smaak, maar ook met de grondsoort in je tuin, zodat de oogstopbrengst van je notenboom optimaal is. Heb je vragen over je aanstaande notenboom of de andere producten van onze kwekerij, zoals onze lekkere walnotenlikeur? Bel dan naar 0113-561219.

Kwekerij Westhof