Walnoten en bomen kopen in Zuid-Beveland, Zeeland

Home » Walnoten kopen

Wil je walnoten kopen bij de boer of in de winkel? Kwekerij Westhof levert grote maten jonge walnootbomen en geeft advies welke boom geschikt is voor de omstandigheden in jouw tuin. We leveren niet alleen de bomen, ook voor de nazorg voor de bomen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je onder meer gebruikmaken van onze snoeiservice. Wil je walnoten kopen voor het bedrijf of voor in de particuliere tuin? Wij nemen je met onze deskundigheid alle zorgen uit handen.

Verschillende soorten walnoten kopen van bomen van onze kwekerij in Zuid-Beveland, Zeeland

Walnotenbomen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Zo kunnen wij de ideale boom leveren voor bijvoorbeeld een kleinere tuin of voor in een tuin die weinig zon krijgt. Door te kiezen voor de juiste boom voor de lokale omstandigheden ben je verzekerd van een goede opbrengst van de boom. Wellicht nog belangrijker om te weten, is dat de juiste boom een resistent exemplaar is. Daar zul je nog jarenlang veel plezier van hebben.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Heb je geen verstand van tuinieren?

Walnoten kopen voor de consumptie en een boom planten en verzorgen is redelijk eenvoudig met hulp van onze kwekerij in Zuid-Beveland, Zeeland. Maak gebruik van onze expertise en je weet zeker dat jouw walnotenboom een gezond leven zal hebben op de locatie waar hij wordt geplant. Wij zijn natuurlijk altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en kunnen helpen wanneer de boom gesnoeid moet worden, of wanneer er andere vraagstukken zijn. Je kunt kiezen voor bomen die een hoogte van 4 tot en met 20 meter kunnen bereiken. Vanuit onze kwekerij helpen we je van harte. Neem gerust contact met ons op! Je bereikt ons via 0113-561219.