Walnoten kopen

Home » Walnoten kopen

Wil je een boom met walnoten van hoge kwaliteit kopen, direct vanaf de kweker? Kwekerij Westhof in ’s-Heer Abtskerke levert jonge walnootbomen in grote maten en geeft je graag advies welke boom geschikt is voor de omstandigheden in jouw tuin. We leveren niet alleen de bomen. Ook voor de nazorg van de bomen kun je bij ons terecht. Wij nemen je met onze deskundigheid alle zorgen uit handen.

Verschillende soorten walnoten kopen van bomen bij onze kwekerij

Onze walnotenbomen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Zo leveren wij de ideale boom voor bijvoorbeeld een kleinere tuin of voor in een tuin die weinig zon krijgt. Door te kiezen voor de juiste boom, die past bij de omstandigheden, ben je verzekerd van een goede opbrengst van de boom. Wellicht nog belangrijker om te weten, is dat de juiste boom een resistent exemplaar is. Zo heb je nog jarenlang plezier van de walnoten die je bij ons kan kopen. Bovendien vind je bij onze notenboomkwekerij verschillende gerelateerde producten. Wij maken bijvoorbeeld heerlijke walnotenolie van onze eigen walnoten.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Heb je interesse in een walnootboom in de tuin, en wil je deze kopen bij een goede kweker, zodat je de beste walnoten uit eigen tuin hebt?

Neem contact op

Walnoten

Interesse in een walnootboom?

Heb je interesse in een walnootboom in de tuin, en wil je deze kopen bij een goede kweker, zodat je de beste walnoten uit eigen tuin hebt? Neem contact met ons op voor meer informatie en bereik ons telefonisch via 0113-561219.

Vraag onze experts gerust om advies

Maak gebruik van onze expertise en je weet zeker dat jouw boom een gezond leven zal hebben. Wij zijn natuurlijk altijd beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden en we helpen je wanneer de boom gesnoeid moet worden. Aarzel niet om jouw walnoten bij ons te kopen en profiteer van onze uitstekende service. Bekijk ook onze andere producten.

Kwekerij Westhof