Walnoten en bomen kopen in Zuid-Beveland, Zeeland

Home » Walnoten kopen

Wil je een boom met walnoten van hoge kwaliteit kopen, direct vanaf de kweker? Of wil je een eigen walnotenboom in de tuin? Kwekerij Westhof levert grote maten jonge walnootbomen en geeft advies welke boom geschikt is voor de omstandigheden in jouw tuin. We leveren niet alleen de bomen, ook voor de nazorg voor de bomen kun je bij ons terecht. Zo kun je onder meer gebruikmaken van onze snoeiservice. Wil je walnoten kopen voor het bedrijf of voor in de particuliere tuin? Wij nemen je met onze deskundigheid alle zorgen uit handen.

Verschillende soorten walnoten kopen van bomen van onze kwekerij in Zuid-Beveland, Zeeland

Walnotenbomen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten. Zo leveren wij de ideale boom voor bijvoorbeeld een kleinere tuin of voor in een tuin die weinig zon krijgt. Door te kiezen voor de juiste boom, die past bij de omstandigheden, ben je verzekerd van een goede opbrengst van de boom. Wellicht nog belangrijker om te weten, is dat de juiste boom een resistent exemplaar is. Zo heb je er nog jarenlang plezier van.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Heb je interesse in een walnootboom in de tuin, en wil je deze kopen bij een goede kweker, zodat je de beste walnoten uit eigen tuin hebt?

Neem contact op

Walnoten

Heb je geen verstand van tuinieren?

Walnoten kopen voor de consumptie en een boom planten en verzorgen is redelijk eenvoudig met hulp van onze kwekerij in ’s Heer Abtskerke, nabij Goes. Maak gebruik van onze expertise en je weet zeker dat jouw walnotenboom een gezond leven zal hebben op de locatie waar hij wordt geplant. Wij zijn natuurlijk altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en helpen je wanneer de boom gesnoeid moet worden. Je kunt kiezen voor bomen die een hoogte van vier tot en met twintig meter kunnen bereiken. Vanuit onze kwekerij helpen we je van harte. Neem gerust contact met ons op! Je bereikt ons via 0113-561219.