Walnotenolie kopen ‘s-Heer Abtskerke

Home » Walnotenolie kopen

Walnotenolie kopen bij Kwekerij Westhof ‘s-Heer Abtskerke betekent kiezen voor een smaakvolle, hoogwaardige olie die veel toepassingen kent. Zo kun je de olie van de walnoot gebruiken in recepten. Naast vele toepassingen op culinair gebied heeft deze olie veel voordelen voor de gezondheid. Zo gebruiken veel mensen die te kampen hebben met een verhoogd cholesterolgehalte in het bloed deze olie in het dieet. De olie van onze kwekerij is vol van smaak en met zorg geperst uit verse noten.

De voordelen van walnotenolie kopen

Houd je van een volle smaak en wil je gebruikmaken van een gezonde soort olie, bijvoorbeeld voor een dressing van salades? Probeer dan eens walnotenolie. Heb je veel walnotenbomen en zou je de noten willen laten verwerken tot een olie? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer. Wij bieden een groot aantal soorten walnoten en grote maten jonge bomen voor in de tuin aan.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Walnotenolie kopen voor haar en huid

Ook voor de verzorging van haar en huid heeft walnotenolie veel voordelen. Zo wordt de olie veelvuldig toegepast door mensen met huidproblemen. De olie kalmeert de huid en kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een rode of jeukende huid tot rust te brengen. De omega-3 vetzuren in olie van de walnoot zijn waardevol.

Hoogwaardige walnotenolie kopen

Bij ons kun je terecht voor walnotenolie uit eigen land. Onze kwekerij levert deze olie zowel aan de particulier als aan het bedrijf. Wil je meer weten over de toepassingen of de herkomst van onze olie? Neem gerust contact op met Kwekerij Westhof. Wil je walnotenolie kopen? Bij ons koop je de beste verse olie van de walnoot van eigen bodem. Wij vertellen je graag meer! Voor vragen neem je contact met ons op via 0113-561219.