Walnotenboom kwekerij in Zuid-Beveland, Zeeland

Home » Walnotenboom kwekerij

De walnotenboom Kwekerij Westhof bestaat al sinds 1871 en is gelegen te Zuid-Beveland, Zeeland. Het bedrijf stond aan de wieg van de invoer van bijzondere boomsoorten in Nederland. Door boomsoorten zoals walnotenbomen te bestuderen, hebben wij een zeer uitgebreide kennis opgebouwd over de zorg en groei van deze bomen. Wil je walnootbomen planten bij het bedrijf? Of zou je het leuk vinden om een mooie walnootboom te planten in jouw eigen tuin? Wij adviseren je graag en kunnen je vertellen welke bomen perfect geschikt zijn voor de natuurlijke omstandigheden in jouw tuin.

De expertise en nazorg van onze walnotenboom kwekerij in Zuid-Beveland, Zeeland

Dankzij onze ruime ervaring met het kweken, planten en verzorgen van de vele verschillende boomsoorten in ons assortiment kunnen wij voor iedere grondsoort en tuin de beste boom bieden. Dit doen wij zowel voor het bedrijf als voor de particulier. De bomen die wij leveren kunnen uiteindelijk tussen de 4 en de 20 meter hoog worden. Wij leveren echter alleen jonge walnotenbomen, omdat een volwassen walnotenboom niet meer te verplaatsen is. Deze zijn gelukkig wel in grote maten beschikbaar. Voor de nazorg en bij vragen staan we altijd voor je klaar. Desgewenst kunnen wij de bomen ook voor je snoeien.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Veel keuze bij onze walnotenboom kwekerij

Er zijn veel verschillende soorten walnoten. Iedere boom en noot heeft zo zijn eigen eigenschappen, groeivoorwaarden en smaak. We vertellen je graag meer over het flinke aanbod aan walnotenbomen tijdens een bezoek aan onze walnotenboomkwekerij. Maak vrijblijvend kennis met onze diensten en bomen en kom meer te weten over de zorg voor de bijzondere walnotenboom. Onze walnotenboom kwekerij biedt de beste walnotenbomen en andere producten voor iedere markt. Van overheid tot consument: wij leveren en planten de bomen en indien gewenst komen wij ze ook snoeien. Ontdek de mogelijkheden! Voor meer informatie bel je naar 0113-561219.