Onze walnotenboomkwekerij

Home » Walnotenboom kwekerij

Kwekerij Westhof is al sinds 1871 werkzaam als walnotenboomkwekerij in ’s-Heer Abtskerke, Zeeland. Het bedrijf stond aan de wieg van de invoer van bijzondere boomsoorten in Nederland. Door deze boomsoorten te bestuderen, hebben wij een zeer uitgebreide kennis opgebouwd over de zorg en groei van deze bomen. Wij adviseren je graag en kunnen je vertellen welke bomen perfect geschikt zijn voor de natuurlijke omstandigheden in jouw tuin.

Wij bieden uitstekende service en fijne producten als walnotenboomkwekerij

Dankzij onze ruime ervaring met het kweken, planten en verzorgen van de vele verschillende walnotenbomen, kunnen wij voor iedere grondsoort en tuin de beste boom bieden. Dit doen wij zowel voor bedrijven als particulieren. De bomen die wij leveren kunnen uiteindelijk tussen de vier en de twintig meter hoog worden. Omdat volwassen bomen niet meer te verplaatsen zijn, leveren wij alleen jonge bomen. Deze zijn gelukkig wel in grote maten beschikbaar. Voor de nazorg en bij vragen staan we altijd voor je klaar. Desgewenst kunnen wij de bomen ook voor je snoeien.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Kies een van de bomen in ons ruime assortiment

Ontdek ons brede aanbod en breng een bezoek aan onze walnotenboomkwekerij om jouw walnoten te kopen. Maak vrijblijvend kennis met onze diensten en bomen en kom meer te weten over de zorg van jouw boom. Onze walnotenboomkwekerij biedt de beste walnotenbomen en andere producten voor iedere markt. Ben je op zoek naar een andere bomensoort? Je kan bij ons ook een prachtige hazelaar kopen. Ontdek de mogelijkheden! Neem contact met ons op en bereik ons telefonisch via 0113-561219 voor meer informatie.

Kwekerij Westhof