Juglans Regia kopen ‘s-Heer Abtskerke

Home » Juglans Regia kopen

De Juglans Regia kopen is een perfecte optie voor degenen die graag een mooie boom met een langzame groei in de tuin willen hebben. Het sierlijke blad van deze boom heeft inkepingen en blijft langere tijd mooi groen. De trage groei van de boom en de wat lage opbrengst aan noten maakt deze boom tot een leuke optie voor de tuin bij huis.

De Juglans Regia kopen voor walnoten

De Juglans heeft geen enorme opbrengst aan noten, maar hier staat tegenover dat de noten wel zeer smaakvol zijn. Wanneer je houdt van walnoten die wat zoeter zijn, dan kies je voor deze boom. Zeker wanneer je zelf de noten wilt gebruiken voor eigen consumptie! De noten kunnen worden gedroogd voor later gebruik en zijn eenvoudig te openen. De boom zelf is perfect om wat schaduw in een tuin te verschaffen. Dus als je wilt genieten van heerlijke noten én schaduw kun je het beste de Juglans Regia kopen.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Walnotenbomen onderhouden

Wil je een walnotenboom in de tuin of bij het bedrijf en wil je direct kunnen genieten van een mooie boom? Kwekerij Westhof ‘s-Heer Abtskerke biedt een breed aanbod aan verschillende sterke soorten walnotenbomen. Wil je zelf geen tijd kwijt zijn aan bijvoorbeeld het snoeien van de boom? Dan zijn we je graag van dienst. Bekijk ook welke andere boomsoorten wij kunnen plaatsen.

Een perfecte service

We geven je graag de nodige adviezen bij de aankoop van een walnotenboom. Wij hebben een flinke ervaring met de zorg voor deze bomen en kweken de bomen zelf. Wil je een Juglans Regia kopen? Of kies je liever voor een oer-Hollandse walnotenboom, een hazelaarr of een Buccaneer walnoot? In alle gevallen kun je rekenen op een uitstekende service! Een Juglans Regia kopen doe je bij Kwekerij Westhof. We helpen je graag! Voor meer informatie bel je naar 0113-561219.

Kwekerij Westhof