Walnootboom

Home » Walnootboom

Een walnootboom is een prachtige toevoeging aan iedere tuin. De huidige trends op het gebied van gezonde voeding zorgen voor een toenemende interesse in een walnotenboom voor in de tuin of bij het bedrijf. Met een gezonde walnootboom van Kwekerij Westhof, uit ’s-Heer Abtskerke, geef je je tuin een prachtige uitstraling.

Waarom kiezen voor een walnootboom van onze kwekerij?

Walnoten zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens enorm veelzijdig. Van gedroogde noten tot walnotenpesto of walnoten met honing; je kan er in de keuken alle kanten mee op. Om altijd de lekkerste walnoten bij de hand te hebben, kan je gemakkelijk een walnotenboom in jouw tuin planten. Bij onze kwekerij koop je verschillende heerlijke varianten, zoals:

Deze walnotenbomen geven stuk voor stuk smaakvolle vruchten en ze doen het goed in het Nederlandse klimaat.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Heb je interesse in een walnotenboom in de tuin, maar twijfel je nog over het soort boom dat het goed zal doen bij jou in de tuin, of het soort boom dat mooi staat in je tuin? Neem dan contact met ons op, zodat we je goed kunnen adviseren over onze producten.

Neem contact op

Walnoten

Interesse in een walnootboom?

Heb je interesse in een walnotenboom voor in de tuin, maar twijfel je nog over het soort boom dat het goed zal doen bij jou in de tuin? Neem dan contact met ons op en bereik ons telefonisch via 0113-561219. We vertellen je graag meer over de verschillende producten van onze kwekerij.

Je kan de walnoten van onze bomen gemakkelijk verkopen

Wil je walnoten gaan verkopen? We adviseren je graag bij het kiezen van de juiste walnootboom voor op jouw terrein of in de tuin. Zo weet je zeker dat je voor resistente bomen met een uitstekende opbrengst kiest. Ook helpen we je bij de nazorg voor de bomen na het planten. Je kan bij onze notenboomkwekerij terecht voor een handige snoeiservice en ander onderhoud aan de walnotenboom in jouw tuin.

Kies voor onze bijzondere, volgroeide walnotenbomen

Ons assortiment aan walnootbomen is enorm. Zo kunnen wij niet alleen voor een kleine tuin, maar ook voor een boerenbedrijf en boslandbouw de juiste bomen leveren en in de regio goede nazorg bieden. Wij zijn de eerste leverancier van deze complete service met daarbij een groot assortiment. Wil je een walnootboom kopen voor jouw tuin of bedrijf? Bekijk ons brede aanbod en vind de juiste walnotenboom voor jouw tuin.

Kwekerij Westhof