Een walnootboom in Zuid-Beveland, Zeeland

Home » Walnootboom

De markt en de vraag naar verse noten uit eigen land blijven groeien. De huidige trends op het gebied van gezonde voeding zorgen voor en toenemende interesse in notenbomen voor in de tuin of in het bedrijf. Met een gezonde walnootboom van Kwekerij Westhof, actief te Zuid-Beveland in Zeeland, geef je je tuin een prachtige uitstraling.

Kiezen voor een walnootboom van onze kwekerij in Zuid-Beveland te Zeeland in je tuin?

Walnoten zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens enorm veelzijdig. Van gedroogde noten tot walnotenpesto of walnoten met honing en in salades, je kunt er in de keuken alle kanten mee op. Wil je een losse walnotenboom in de tuin? Ons team adviseert je graag over de vele soorten bomen die er zijn. Zo weet je zeker dat de boom die je kiest het in jouw tuin en grond goed zal doen.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Neem contact op

Walnoten

Walnotenbomen voor de verkoop van noten

Wil je walnoten gaan verkopen? We adviseren je graag bij het kiezen van de juiste walnootboom voor jouw terrein of tuin. Zo weet je zeker dat je voor resistente bomen met een uitstekende opbrengst kiest. Ook kunnen we je helpen bij de nazorg voor de bomen na het planten. We bieden een snoeiservice aan en helpen graag bij het onderhoud.

De eerste leverancier van volgroeide walnootbomen

Ons assortiment walnootbomen is enorm. Zo kunnen wij niet alleen voor een kleine tuin, maar ook voor het boerenbedrijf de juiste bomen leveren en in de regio goede nazorg bieden. Wij zijn de eerste leverancier van deze complete service met daarbij een zo groot assortiment. Wil je een walnootboom kopen voor jouw tuin of bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 0113-561219. We helpen je graag en zijn er voor je met een gedegen advies.