Een walnootboom in Zuid-Beveland, Zeeland

Home » Walnootboom

Steeds meer mensen willen een walnootboom in de tuin. De huidige trends op het gebied van gezonde voeding zorgen voor en toenemende interesse in een walnotenboom voor in de tuin of bij het bedrijf. Met een gezonde walnootboom van Kwekerij Westhof, actief te Zuid-Beveland in Zeeland, geef je je tuin een prachtige uitstraling. Deze walnotenboom in de tuin komt van Kwekerij Westhof uit ’s Heer Abtskerke, niet ver van Goes.

Waarom kiezen voor een walnootboom van onze kwekerij in Zuid-Beveland te Zeeland in je tuin?

Walnoten zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens enorm veelzijdig. Van gedroogde noten tot walnotenpesto of walnoten met honing; je kunt er in de keuken alle kanten mee op. Wil je een losse walnotenboom in de tuin? Ons team adviseert je graag over de vele soorten bomen die er zijn. Zo weet je zeker dat de walnotenboom die je kiest het goed zal doen bij jou in de tuin.

Walnoten ‘s-Heer Abtskerke

Interesse in een walnootboom?

Heb je interesse in een walnotenboom in de tuin, maar twijfel je nog over het soort boom dat het goed zal doen bij jou in de tuin, of het soort boom dat mooi staat in je tuin? Neem dan contact met ons op, zodat we je goed kunnen adviseren over onze producten.

Neem contact op

Walnoten

Walnotenbomen voor de verkoop van noten

Wil je walnoten gaan verkopen? We adviseren je graag bij het kiezen van de juiste walnootboom voor op jouw terrein of in de tuin. Zo weet je zeker dat je voor resistente bomen met een uitstekende opbrengst kiest. Ook helpen we je bij de nazorg voor de bomen na het planten. We bieden een snoeiservice aan en helpen graag bij het onderhoud van jouw walnotenboom in de tuin.

Kies voor onze bijzondere volgroeide walnotenbomen

Ons assortiment aan walnootbomen is enorm. Zo kunnen wij niet alleen voor een kleine tuin, maar ook voor het boerenbedrijf de juiste bomen leveren en in de regio goede nazorg bieden. Wij zijn de eerste leverancier van deze complete service met daarbij een zo groot assortiment. Wil je een walnootboom kopen voor jouw tuin of bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 0113-561219. We helpen je graag en staan voor je klaar met een gedegen advies over jouw nieuwe walnotenboom in de tuin.